Вітаміни для кісток та суглобів Orthomol Arthoplus 30 днів (08815227)

Виробник: Orthomol
Код товару: 6454-06
Отримати консультацію / Допомога з покупкою
Ціна: 2774.00 грн

  • Наявність: Попереднє замовлення


Доставка і Оплата
Адресна доставка

Адресна доставка

Ви можете замовити доставку до дому

Доставка Новою Поштою

Доставка Новою Поштою

Доставка у відділення та поштомати

Доставка Укр поштою

Доставка Укр поштою

Доставка у зручне відділення

Самовивіз

Самовивіз

Самовивіз з точки видачі

Оплата готівкою

Оплата готівкою

Оплата готівкою на точці видачі

Банківський переказ

Банківський переказ

Оплата LIQ PAY

Вітаміни Orthomol Arthroplus- це ортомолекулярний вітамінний комплекс для пацієнтів з артротичними змінами в області суглобів. Наступні вітаміни і мікроелементи складають активний живильний комплекс для Ваших хрящів і суглобів. Глюкозамінсульфат і хондроїтинсульфат є важливими будівельними компонентами хрящової тканини. Ці речовини так само визначають здатність хряща витримувати різні навантаження. Гіалуронова кислота- це аутогенна речовина, що грає вважливу роль в гідродинаміці тканин. Гіалуронова кислота особливо важлива для суглобових хрящів, тому що вона підтримує еластичність і покращує амортизаційні здібності суглобів. Колаген- присутній у всіх видах сполучних тканин, в тому числі і хрящової, виступає в якості склеропротеїну, беручи участь в побудові опорної субстанції хрящів. Вітаміни A, E і C, біофлавоноїди, мікроелементи: селен, цинк, мідь- нейтралізують негативні дії вільних радикалів. Кальцій, що є найголовнішим елементом кісткової тканини, разом з вітамінами D3 і B6, необхідний для підтримки кісткового метаболізму. Будівельні елементи суглобів і хрящів: Глюкозамінсульфат, Гіалуронова кислота, Гідролізат колагену. Підтримка хріщового і кісткового метаболізму: N-ацетилцистеїн, Кальцій, Вітаміни D3,K1, B6. Запобігання запальних процесів: Омега-3-жирні кислоти, Антиоксиданти.
Виробник Orthomol
Дія Забезпечує міцність кісток. Для формування хрящової тканини. Стимулюють і нормалізують метаболізм хрящової тканини. Сприяє зниженню рівня запального процесу в змінених суглобових тканинах.Підтримує кісткову тканину, знижуючи ризики розвитку остеохондрозу.Сприяє зміцненню сполучної тканини.
Комплекси вітамінів і мінералів Вітамінні
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна-виробник товару Німеччина
Призначення Для опорно-рухового апарату<br>Для суглобів
Склад активних речовин D - біотин<br>нікотинамід<br>кальцію - D - пантотенат<br>сульфат магнію<br>екстракт томатів<br>риб'ячий жир<br>Вітамін А - ацетат<br>збагачений лікопіном<br>регулятор вологості гліцерин<br>бета-каротин<br>лактат кальцію<br>D - глюкозаминсульфату (з ракоподібних)<br>глюконат цинку<br>модифікований крохмаль<br>Вітамін К1<br>стабилизаторгумми - арабикум<br>Вітамін В2<br>гідролізат колагену<br>модібдат натрію<br>екстракт цитрусових<br>Вітамін D3<br>желатин<br>карбонат кальцію<br>підкислювач лимонна кислота<br>емульгатор соєвий лецитин<br>лютеїн<br>сульфат міді<br>барвник діоксид титану і оксид заліза<br>емульгатор складний ефір сахарози харчових жирних кислот<br>Вітамін В6 - гідрохлорид<br>Вітамін В1 - мононітрат<br>гіалуронова кислота<br>Декстроза<br>Вітамін В12<br>Вітамін E<br>хондроїтинсульфатів (з риби)<br>фолієва кислота<br>селенат натрію<br>ароматизатор<br>мальтодекстрин<br>N - ацетилцистеїн<br>сахарин ацесульфам К Orthomol ArthroPlus не містить глютен і лактозу.
Кількість в упаковці 30

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре