Крем для обличчя Eucerin AquaPorin Active Eyes Cream зволожуючий для шкіри навколо очей 15 мл (69782)

Виробник: Eucerin
Код товару: 5475-06
Отримати консультацію / Допомога з покупкою
Ціна: 412.11 грн

  • Наявність: Попереднє замовлення


Доставка і Оплата
Адресна доставка

Адресна доставка

Ви можете замовити доставку до дому

Доставка Новою Поштою

Доставка Новою Поштою

Доставка у відділення та поштомати

Доставка Укр поштою

Доставка Укр поштою

Доставка у зручне відділення

Самовивіз

Самовивіз

Самовивіз з точки видачі

Оплата готівкою

Оплата готівкою

Оплата готівкою на точці видачі

Банківський переказ

Банківський переказ

Оплата LIQ PAY

КРЕМ EUCERIN АКВАПОРІН ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ (EUCERIN AQUAPORIN)
Для зневодненої, чутливої шкіри навколо очей
Зволожуючий крем, який забезпечує інтенсивне зволоження впродовж 24 годин, знімає набряки та усуває темні кола в області навколо очей.
Відновлюючий крем для шкіри навколо очей Eucerin АКВАпорин Актив — це інноваційний засіб для зволоження шкіри контура ока, який покращує власну систему зволоження шкіри та робить її гладенькою, пружною та сяючою. Водночас засіб знімає набряки та усуває темні кола в області навколо очей.
Шкіра потребує вологи, щоб функціонувати правильно і ефективно. Добре зволожена шкіра гладенька та пружна і виглядає сяючою. Коли природний бар'єр шкіри порушено, вона втрачає вологу і стає зневодненою. Зневоднена шкіра виглядає тьмяною, жорстка на дотик, стягнена і позбавлена можливості стримувати зовнішні подразники. Як результат, вона стає чутливою. Шкіра навколо очей дуже ніжна, тому ознаки зневоднення та чутливості будуть найбільш помітними, так само як ознаки стресів, втоми, а саме: набряки та темні кола.
Інтенсивне та довготривале зволоження необхідне для того, аби шкіра виглядала якнайкраще зовні та на дотик. Більшість зволожуючих засобів покращують зволоженість шкіри шляхом обмеження випаровування вологи з поверхні шкіри та/або шляхом затримання вологи у верхніх шарах шкіри за допомогою таких засобів, як Гліцерин. Однак, у шкіри є власна система зволоження — Аквапоріни. Вони транспортують вологу між клітинами шкіри та підтримують гідратацію зсередини. Eucerin АКВАпорін Актив підвищує їх природну силу. Формула містить Глюко Гліцерол, інгредієнт, який доведено збільшує кількість аквапорінів у шкірі. Це означає, що на додаток до зменшення випаровування вологи із зовнішніх шарів шкіри, покращує власну систему зволоження шкіри.
Відновлюючий крем для шкіри навколо очей додатково містить освіжаючий женьшень та продається разом із охолоджуючим аплікатором для протидії набрякам та темним колам. Відновлюючий крем для шкіри навколо очей Eucerin АКВАпорін Актив забезпечує зволоження впродовж 24 годин для свіжого та відновленого вигляду. Засіб знімає набряки, протидіє темним колам в області навколо очей та зменшує прояви мімічних зморщок. Клінічно та дерматологічно доведено, що засіб підходить для чутливої шкіри та не містить парфумерних віддушок чи парабенів. Крем також було протестовано офтальмологами та доведено, що він може бути використаний для тих, хто носить контактні лінзи. ЗАСТОСУВАННЯ
Застосовуйте вранці та ввечері, обережно втираючи засіб за допомогою охолоджуючого аплікатора для ніжної шкіри навколо очей. Для додаткового відновлюючого ефекту охолоджуйте засіб перед використанням.
Вид Крем
Виробник Eucerin
Дія Зволоження та догляд за шкірою навкого очей, зменшує набряки, забирає ознаки втоми
Категорія Унісекс
Клас косметики Лікувальна
Класифікація Догляд за шкірою навколо очей
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна-виробник товару Німеччина
Обсяг 15 мл
Особливості Без парабенів
Призначення Зволожувальне<br>Поживне<br>Від темних кіл
Склад Aqua, ГЛІЦЕРИН, Glyceryl Glucoside, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Coco-Glycerides, Пантенол, Distarch Phosphate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Panax Ginseng Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Carbomer, Glucose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol
Сфера застосування Зона навколо очей
Тип шкіри Для всіх типів
Час застосування День/Ніч
Кількість в упаковці 1

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре