Компресорний інгалятор та небулайзер - як користуватися?

Компресорний інгалятор та небулайзер - як користуватися?

Для чого використовується компресорний інгалятор?

Інгаляція є універсальною профілактично-лікувальною процедурою. Вона являє собою вдихання лікарських засобів, що вважається більш ефективно, ніж приймати ліки будь-яким іншим способом. Адже в процесі інгалювання засоби надходять напряму в зону запалення і швидко починають боротись із недугою. Компресорний небулайзер використовують з різних причин, серед яких може бути як звичайна застуда, так і гострі респіраторні захворювання. Великою перевагою є те, що більшість таких приладів можна застосовувати не лише дорослим, а й діткам також. Існують навіть спеціальні моделі для малюків. Вони вироблені в яскравих відтінках та цікавих дизайнах, щоб дитина легше сприймала процес лікування. Однак частіш за все інгалятор компресорний дорослої моделі комплектується дитячою маскою, тому підійде для використання всією сім`єю. Коли люди шукають прилад, який стане у пригоді для користувачів будь-якого віку, вони вводять в інтернеті запит: «Укомплектований масками для дорослого та дитини небулайзер купити», або «Інгалятор небулайзер з двома масками купити медтехніка Харків». Причини купівлі бувають різні, серед них можуть бути: грип, ангіна, ларингіт, риніт, бронхіт, фарингіт, алергічні прояви, грибкові ураження верхніх дихальних шляхів тощо.

Кому потрібен небулайзер?

Прилад повинен бути у кожному домі, адже він є надійним помічником при багатьох недугах дихальних шляхів, які приносять дискомфорт у наше життя. Найбільш потрібним інгалятор є під час сезонних застуд, тобто в осінньо-зимовий період. Доставляючи лікувальні засоби прямо у вогнище ураження, пристрій ефективно та швидко усуває такі симптоми як закладеність носа, нежить та кашель.

Для універсальності функціоналу можна придбати модель небулайзера, у якій змінюється розмір аерозольних частинок. Чим меншими є краплі, тим нижче вони зможуть опуститись по дихальних шляхах. Дрібні підходить при астмі, бронхіті, бронхопневмонії. Крупніші потрапляють до верхніх дихальних шляхів і будуть ефективними при лікуванні ларингіту, риніту, синуситу, фарингіту, тонзиліту.

Які розчини сумісні з  інгалятором?

Кожен вид інгаляторів може використовуватись лише з певним переліком засобів. Якщо не дотримуватись правил сумісності, то можна вивести прилад з ладу. Зазвичай виробники вказують всю інформацію на коробці або в інструкції.

  • Компресорний інгалятор є номером один в топі користувачів, адже він славиться сумісністю з великою кількістю розчинів.
  • Ультразвуковий небулайзер має певні обмеження. Він не сумісний з гормональними препаратами, антибіотиками та муколітиками. Ультразвук не здатен розщеплювати ці речовини.
  • На відміну від попереднього типу, використовувати вищезазначений перелік ліків можна з електро-сітчастими моделями.
  • Паровий інгалятор суміжний з широким переліком лікарських засобів, а також часто використовується з трав`яними та масляними розчинами, з морською водою.

Який інгалятор купити?

Рекомендується порадитись із медичним фахівцем щодо потрібного типу небулайзера. Він підкаже, який саме підійде, враховуючи ваші симптоми та перелік ліків, які будуть необхідні при лікуванні. А обрати модель, зручну по технічних характеристиках, якісну та недорогу можна в нашому інтернет-магазині. Телефонуйте, або пишіть в чат нашим менеджерам, ми завжди раді допомогти. У нашому віртуальному каталозі розміщені інгалятори портативні та стаціонарні тільки від найкращих виробників. На сайті «Медтехніка FMF» ви можете придбати компресорний, ультразвуковий, або МЕШ-інгалятор з доставкою в Київ, Одесу, Херсон, Харків, Тернопіль чи інше місто України. Якщо ви не бажаєте переплачувати за доставку, то ми можемо перемістити потрібний товар на одну з точок видачі, яких у нас налічується більше 300. Вони знаходяться у місті Львів, Стрий, Тернопіль, Миколаїв, Київ, Чернівці і т.д. Ми залюбки проконсультуємо вас і підберемо зручну адресу доставки. А якщо ви проживаєте у Сокільниках, Львові або Солонці, то можете приїхати у наш фізичний магазин. Він знаходиться у Львівській області за адресою село Сокільники, вулиця Стрийська 20. Тут ви можете фізично оглянути товар та придбати на місці. Офлайн магазин працює без вихідних з 08:00 до 20:30.