Огляд медичних товарів


Інгалятори Longevita

Інгалятори Longevita

Longevita (Лонгевіта) – британський бренд, який пропонує широкий асортимент медичних товарів для збереження здоров`я та покращення якості життя.

Норма показника пульсоксимера

Норма показника пульсоксимера

Рівень концентрації насичення киснем гемоглобіну крові, або іншими словами – сатурація, є вкрай важливим показником. При коронавірусній хворобі, він вказує на ступінь дихальної нестачі. Для вимірювання рівня кисню використовують прилад, який зветься пульсометр, або ж пульсоксиметр. Він визначає результат за допомогою спеціального датчика, який кріпиться на палець, мочку вуха, зап`ястя чи під грудьми. Додатково пристрій вимірює частоту пульсу, а іноді й інші значення, такі як індекс перфузії. Немає єдиного показання для використання пульсометра. Сьогодні він є необхідний кожному для здійснення самоконтролю.

Інгалятор-небулайзер – що це?

Інгалятор-небулайзер – що це?

Інгаляція – слово знайоме нам ще з дитинства. Коли ми хворіли, бабусі проводили лікувальну процедуру, де потрібно було дихати над паром відварених трав чи картоплі, накривши голову рушником. Але технології пішли вперед і тепер у нас є можливість придбати високоефективні прилади для здійснення інгаляцій – інгалятори або небулайзери.

На який палець ставити пульсоксиметр?

На який палець ставити пульсоксиметр?

Пульсоксиметр або пульсометр – це пристрій з датчиком, який вимірює рівень насичення киснем гемоглобіну крові та визначає частоту пульсу. Виріб буває різних типів. Одні одягають на палець, інші потрібно надягати на зап`ястя, деякі кріпляться під грудьми. Перший вид є найбільш популярним серед покупців. Коли люди хочуть знайти пульсометр на палець, який добре міряє кисень, вони вводять в пошуковій системі: «Напалечний пульсометр придбати медтехніка Київ», «На палець пульсоксиметр купити харків», «Пульсоксимер на палець, який добре міряє». І заодно шукають інформацію про те, який краще купити прилад, яка саме модель найбільш якісна, як правильно користуватись.

Компресорний інгалятор та небулайзер - як користуватися?

Компресорний інгалятор та небулайзер - як користуватися?

Інгаляція є універсальною профілактично-лікувальною процедурою. Вона являє собою вдихання лікарських засобів, що вважається більш ефективно, ніж приймати ліки будь-яким іншим способом. Адже в процесі інгалювання засоби надходять напряму в зону запалення і швидко починають боротись із недугою. Компресорний небулайзер використовують з різних причин, серед яких може бути як звичайна застуда, так і гострі респіраторні захворювання. Великою перевагою є те, що більшість таких приладів можна застосовувати не лише дорослим, а й діткам також. Існують навіть спеціальні моделі для малюків. Вони вироблені в яскравих відтінках та цікавих дизайнах, щоб дитина легше сприймала процес лікування.

Який пульсометр кращий?

Який пульсометр кращий?

За останні роки значно зріс попит на товар, який зветься пульсометр. Це виріб, який вимірює пульс та рівень насичення киснем гемоглобіну крові, або іншими словами, сатурацію. Даний показник має обов`язково відстежуватись в час епідемії COVID-19, адже він може вказувати на необхідність термінової госпіталізації, аби зберегти життя пацієнта. Якщо раніше прилад зазвичай використовувався в медичних закладах, то зараз люди все частіше купують пульсоксиметри додому. Вони вводять в онлайн-пошуковику: «Який пульсоксиметр купити додому?», «Який пульсоксиметр добре купити на дім в магазині медтехніка київ?», «Який хороший пульсоксиметр купити для домашнього використання?», «Пульсоксиметр купити одеса» тощо. Всіх цікавить який пульсоксиметр купувати і який пульсометр добре було б купити. Кожен хоче придбати найбільш якісний і точний пристрій, тому шукає найкращі фірми. Але як зрозуміти який пульсометр найточніший? Насправді не так важливий бренд, як справність, технічні характеристики, комплектація, зручний спосіб кріплення датчика та наявність сертифікатів і гарантії від виробника. Якщо вас цікавлять такі питання, як: «Якого виду пульсометр купити?», «Який пульсоксиметр найбільш точний?», «Пульсоксиметр якої фірми добре повинен працювати?» тощо, то ви можете проконсультуватись із кваліфікованими менеджерами інтернет-магазину «Медтехніка FMF». Телефонуйте з понеділка по п`ятницю з 09:00 до 19:00 та в суботу з 10:00 до 15:00. В нашому каталозі присутні лише перевірені та високоякісні товари, а наші працівники допоможуть обрати серед них те, що підійде саме вам. Якщо ви бажаєте оглянути та самостійно перевірити якість і справність пульсометра, то можете під`їхати у наш фізичний магазин. Україна, с. Сокільники, вул. Стрийська 20 – адреса нашого офлайн маркету. Чекаємо на вас в будь-який день тижня, адже ми працюємо без вихідних. Робочі години – 08:00-20:30.

Як правильно користуватися інгалятором?

Як правильно користуватися інгалятором?

Останнім часом можна помітити тенденцію, що всі магазини медтехніка активно рекламують і продають прилад під назвою небулайзер компресорний. Чи справді всім необхідно користуватись інгалятором? Чому використання приладу таке розповсюджене?

Як правильно вибрати пульсометр?

Як правильно вибрати пульсометр?

Пульсоксиметр – це діагностичний прилад, який вимірює рівень насичення організму киснем (сатурацію) та частоту серцевих скорочень (пульс). Його можна використовувати дома самостійно, а також в медичних закладах. Велика кількість захворювань органів дихання і кровообігу можуть призводити до зниження сатурації. В тому числі й вірус COVID-19. Тому дуже важливо слідкувати за ступенем насичення киснем гемоглобіну крові задля забезпечення діагностики та проведення відповідної терапії.

Як користуватись дитячим інгалятором?

Як користуватись дитячим інгалятором?

У малюків часом виникають такі симптоми, як закладеність носика, кашель та утруднене дихання. Коли мама помічає їх, то одразу ж шукає спосіб якомога швидше вилікувати дитину. Однак не всі методики та лікувальні засоби є допустимими, а зволікання може загрожувати великими ускладненнями. В таких випадках педіатри рекомендують використовувати інгалятори для дітей, яких на ринку зараз достатньо. Наприклад небулайзер омрон з насадкою-соскою чи інгалятор мікролайф у милому дизайні ведмедика, які можна придбати в інтернет-магазині «медтехніка FMF».

Як використовувати інгалятор при нежиті?

Як використовувати інгалятор при нежиті?

Інгалятор купити при наявних ознаках нежиті – найкраще рішення. Адже неприємний симптом здатен завдати неабикого дискомфорту, тож виникає бажання якнайшвидше позбутись його. А небулайзери чудово справляються з цим завданням. Вони значно прискорюють хід одужання так, як доставляють ліки прямо у вогнище запалення. При інгаляції прискорюється всмоктування лікарських розчинів, а також забезпечується вибірковий вплив препарату на потрібні ділянки дихальної системи. Великою перевагою такого способу лікування є те, що користуватися інгалятором можна всім – дорослим, дітям, літнім особам та пацієнтам, які перебувають у постійному лежачому положенні.

Як користуватись компресорним інгалятором?

Як користуватись компресорним інгалятором?

Компресорний інгалятор використовується для ефективного лікування захворювань дихальних шляхів. Серед яких: застуда, ангіна, бронхіт, риніт, фарингіт, ларингіт, алергічні реакції. Ще донедавна сеанси інгаляції за допомогою професійних приладів здійснювались лише в медичних установах. Та сьогодні проводити процедуру можна самостійно вдома, лише порадившись із лікарем який пристрій та лікувальні засоби придбати. Інгалятори купити можна у багатьох аптеках та медичних магазинах. Одним із таких є інтернет-магазин «Медтехніка FMF», в якому представлені не лише небулайзери, але й додаткові аксесуари для них (маска, загубник, небулайзерна камера, повітряні трубки та фільтри тощо).

Показано з 1 по 11 із 24 (всього 3 сторінок)