Який пульсометр кращий?

Який пульсометр кращий?

Як вибрати пульсоксиметр?

За останні роки значно зріс попит на товар, який зветься пульсометр. Це виріб, який вимірює пульс та рівень насичення киснем гемоглобіну крові, або іншими словами, сатурацію. Даний показник має обов`язково відстежуватись в час епідемії COVID-19, адже він може вказувати на необхідність термінової госпіталізації, аби зберегти життя пацієнта. Якщо раніше прилад зазвичай використовувався в медичних закладах, то зараз люди все частіше купують пульсоксиметри додому. Вони вводять в онлайн-пошуковику: «Який пульсоксиметр купити додому?», «Який пульсоксиметр добре купити на дім в магазині медтехніка київ?», «Який хороший пульсоксиметр купити для домашнього використання?», «Пульсоксиметр купити одеса» тощо. Всіх цікавить який пульсоксиметр купувати і який пульсометр добре було б купити. Кожен хоче придбати найбільш якісний і точний пристрій, тому шукає найкращі фірми. Але як зрозуміти який пульсометр найточніший? Насправді не так важливий бренд, як справність, технічні характеристики, комплектація, зручний спосіб кріплення датчика та наявність сертифікатів і гарантії від виробника. Якщо вас цікавлять такі питання, як: «Якого виду пульсометр купити?», «Який пульсоксиметр найбільш точний?», «Пульсоксиметр якої фірми добре повинен працювати?» тощо, то ви можете проконсультуватись із кваліфікованими менеджерами інтернет-магазину «Медтехніка FMF». Телефонуйте з понеділка по п`ятницю з 09:00 до 19:00 та в суботу з 10:00 до 15:00. В нашому каталозі присутні лише перевірені та високоякісні товари, а наші працівники допоможуть обрати серед них те, що підійде саме вам. Якщо ви бажаєте оглянути та самостійно перевірити якість і справність пульсометра, то можете під`їхати у наш фізичний магазин. Україна, с. Сокільники, вул. Стрийська 20 – адреса нашого офлайн маркету. Чекаємо на вас в будь-який день тижня, адже ми працюємо без вихідних. Робочі години – 08:00-20:30.

Норма рівня концентрації насичення киснем гемоглобіну крові

Більшість моделей пульсометрів наділені діапазоном вимірювання кисню (SpO2) - 36% ~ 99%. Ваш результат в нормі, якщо він в межах 95%-99%. Спостерігаючи нижчі показники потрібно терміново звернутись за медичною допомогою. В таких випадках зазвичай призначають кисневу терапію, яка виконується за допомогою кисневого концентратора, балону чи подушки дома, або з ШВЛ-апаратом (штучної вентиляції легень) у лікарні, залежно від критичності стану пацієнта. Найбільш небезпечний є показник нижче 80%, адже він може поставити під загрозу функціонування органів і навіть призвести до зупинки серця або дихання.

Яка ціна пульсометра є нормальною?

Пульсоксиметр – який має бути показник? Ні для кого не секрет, що справді якісний товар не може коштувати дуже дешево. Те саме стосується приладів для вимірювання рівня сатурації (пульсометри). Якщо ви вирішили придбати виріб і загадуєтесь над питанням, який пульсоксиметр самий точний, то не варто розглядати моделі з надто низькою вартістю. Краще купити пульсометр за 400-1000 гривень і бути впевненим у якості пристрою і точності результатів. Цей ціновий діапазон є нормальним для хорошого кисневого вимірювача.

Де купити якісний вимірювач  сатурації?

Шукаючи пульсоксиметр на просторах Інтернету, люди часто вводять в пошуковику: «Якої фірми купити пульсоксиметр?», «Який пульсоксиметр добре вимірює Україна?», «Який пульсоксиметр добре купити додому?» чи «Який пульсоксиметр купити, щоб добре міряв?». Відповідь на ці питання можуть надати консультанти нашого інтернет-магазину. Ми на ринку з 2017 і добре розбираємось в товарах медичного призначення. Менеджери fmf.com.ua допоможуть підібрати не лише пульсоксиметр, а інші потрібні товари. Наприклад медичний концентратор на 1, 2, 3, 5, або 10 літрів. Цей потрібний у наш час товар доступний не лише для продажу, але й для оренди. Всі деталі можна дізнатись зателефонувавши нам чи написавши в чат. Ми на зв’язку з понеділка по суботу і радо відповімо на ваше звернення.

Відправка пульсометра чи інших товарів можлива по всій Україні. Якщо ви знаходитесь на території Західної України, то ми можемо безкоштовно перемістити замовлення в одну з наших точок видачі, які розташовані у Львові, Коломиї, Бережанах, Жовкві, Стрию, Нововолинську і т.д. За такого варіанту ви оплачуєте лише товар і економите кошти на доставці. Ми дбаємо про те, аби ви отримували якісні товари у найшвидші терміни і були задоволені покупками.