Як правильно вибрати пульсометр?

Як правильно вибрати пульсометр?

Обираємо пульсометр

Пульсоксиметр – це діагностичний прилад, який вимірює рівень насичення організму киснем (сатурацію) та частоту серцевих скорочень (пульс). Його можна використовувати дома самостійно, а також в медичних закладах. Велика кількість захворювань органів дихання і кровообігу можуть призводити до зниження сатурації. В тому числі й вірус COVID-19. Тому дуже важливо слідкувати за ступенем насичення киснем гемоглобіну крові задля забезпечення діагностики та проведення відповідної терапії.

Перед тим, як купити пульсоксиметри, люди задумуються: «Як правильно вибрати пульсометр?», «Який пульсоксиметр вибрати на дім?», «Пульсометр якої фірми вибрати?». Зараз ринок медичної техніки насичений великою кількістю вимірювачів сатурації, через це здійснити вибір стає дуже важко. Потрібно розглядати пульсометри лише в перевірених магазинах з сертифікованими товарами. Одним із таких є «Медтехніка FMF». В нас ви можете придбати якісний вимірювач кисню на палець за доступною ціною. Наші менеджери допоможуть підібрати потрібну вам модель і дадуть відповідь на всі питання, які вас цікавлять. Наприклад: «Який пульсометр на палець вибрати?», «Якої фірми вибрати пульсоксиметр?» чи «Який пульсометр добре б було вибрати?». Довіртесь нам і ви точно залишитесь задоволені покупкою.

На які характеристики варто звертати увагу при виборі пульсоксиметра?

Серед різновиду приладів-вимірювачів кисню правильно вибрати пульсоксиметр, який буде зручний у використанні, справно працюватиме і служитиме вам довго. Необхідно переглянути такі характеристики:

  • Тип кріплення датчика

Спортсменам буде зручніше користуватись приладом, який кріпиться на зап`ястя (у вигляді фітнес-браслету), або під грудьми. Адже їх можна використовувати навіть під час тренування у спортзалі чи бігу. Це зручно, адже доступна можливість проведення безупинного моніторингу.

Для тих, хто купує прилад для домашньої періодичної діагностики, краще звернути увагу на напалечний пульсоксиметр. Його буде цілком достатньо. До переваг даного виду відносять точність, компактність та зручність у використанні.

  • Тип живлення

Якщо ви задумались який пульсоксиметр добре вибрати саме для вас, то вирішіть яке джерело живлення буде вам зручнішим. Адже деякі прилади працюють від батарейок, а деякі від мережі. Врахуйте, що другий варіант здійснюватиме вимірювання лише за наявності розетки, а у першому потрібно час від часу змінювати джерела живлення.

  • Показники

Вам потрібно вимірювати лише сатурацію та пульс, чи можливо є ще інші показники, які вас цікавлять? Деякі напалечні моделі здатні вимірювати ще й рівень перфузії, а зап`ястні датчики визначають кількість пройдених за день кроків, спалених калорій тощо.

  • Комплектація

Рекомендується обирати пульсометри, які одразу укомплектовані всім необхідним, щоб потім не потрібно було щось докуповувати додатково. Для вашого комфорту в коробці напалечного приладу має бути: пульсоксиметр, джерела живлення та ремінець для транспортування.

  • Дисплей

Він буває двоколірним, різнокольоровим та чорно-білим. Його розмір зазвичай невеликий, тому варто обрати прилад, на якому дані будуть показуватись максимально чітко великими цифрами.

  • Віковий діапазон

Надзвичайно важливий показник, яким пацієнти часто нехтують. Не забудьте уточнити при покупці пульсометра з якого віку його можна використовувати. Адже деякі моделі розраховані тільки на дорослих і можуть надати невірні показники при вимірюванні сатурації та пульсу дитині, або ж взагалі не показати жодного результату. Саме тому виробники виготовляють спеціальні дитячі моделі вимірювачів, які мають менший розмір та більш чутливий датчик.

Покупка відповідного приладу

Після того, як людина приблизно визначає, який саме прилад їй потрібен, то вона розпочинає пошуки пульсометра, вводячи в пошукове вікно: «Пульсоксиметр купити Київ», «Пульсометр придбати медтех Харків», «Купити вимірювач кисню з доставкою» тощо. Але перейшовши на сайти магазинів все одно залишається невпевненість щодо правильності вибору. Знайти вихід із цієї ситуації допоможуть кваліфіковані консультанти. В інтернет-магазині «Медтехніка FMF» менеджери готові надати вам консультацію відносно будь-якого товару, а також способів та термінів доставки, знижок та акційних пропозицій.