Як користуватись компресорним інгалятором?

Як користуватись компресорним інгалятором?

Як користуватись небулайзером?

Компресорний інгалятор використовується для ефективного лікування захворювань дихальних шляхів. Серед яких: застуда, ангіна, бронхіт, риніт, фарингіт, ларингіт, алергічні реакції. Ще донедавна сеанси інгаляції за допомогою професійних приладів здійснювались лише в медичних установах. Та сьогодні проводити процедуру можна самостійно вдома, лише порадившись із лікарем який пристрій та лікувальні засоби придбати. Інгалятори купити можна у багатьох аптеках та медичних магазинах. Одним із таких є інтернет-магазин «Медтехніка FMF», в якому представлені не лише небулайзери, але й додаткові аксесуари для них (маска, загубник, небулайзерна камера, повітряні трубки та фільтри тощо).

Користуватись компресорним інгалятором надзвичайно легко, для цього не потрібні додаткові медичні навики. Щоб не тратити час на пошуки в Інтернеті із запитами: «Як саме інгалятор компресорний використовувати?», «Небулайзер компресорний як користуватись», варто перш за все переглянути інструкцію до приладу. Зазвичай виробник вказує там всю необхідну інформацію. Якщо ж дані, прописані в інструкції незрозумілі вам, потрібно звернутись у магазин, де була здійснена покупка. Менеджери інтернет-магазину «Медтехніка FMF» на зв’язку з понеділка по суботу і залюбки проконсультують вас. Телефонуйте за номером, вказаним на сайті, або пишіть нам у чат.

Основні правила використання компресорного інгалятора

Якщо ви нещодавно придбали небулайзер, то перед його використанням варто ознайомитись із цими пунктами:

  • Проводьте інгаляцію не раніше, ніж через 1-1,5 години після прийому їжі, вживання гарячих напоїв чи значного фізичного навантаження
  • Під час сеансу потрібно сидіти рівно та зручно, не рухатись і не розмовляти. Дихання має бути спокійним і розміреним, одяг - зручним, який не буде сковувати рухи і здавлювати горло.
  • Поставте інгалятор на рівну поверхню, зніміть верхню частину камери небулайзера і в нижню залийте інгаляційний розчин. Кількість розчину визначається за допомогою поділок. Закрутіть верхню частину на місце.
  • Приєднайте до верхнього роз'єму мундштук, маску або носову канюлю.
  • Підключіть кабель живлення до мережі.
  • Під'єднайте трубку одним кінцем до компресора, а іншим – до резервуара.
  • Увімкніть прилад.
  • Робіть повільні і глибокі вдихи, щоб препарат міг потрапити в глибокі відділи бронхів. Не забувайте про короткі паузи, якщо стає важко дихати.
  • При захворюваннях носових шляхів робіть вдих і видих через ніс; гортані, бронхів, трахей, легень - вдихайте ротом, затримуйте дихання на 2 секунди та робіть видих через ніс.

Час сеансу визначає лікар. В середньому він триває 10-15 хвилин. При закінченні вимкніть прилад та відключіть його від мережі. Після чого промийте комплектуючі (канюлю/мундштук/маску та розпилювач) в мильному розчині і добре висушіть.

Після здійснення інгаляції, а особливо при застосуванні гормонального препарату, рекомендується прополоскати рот теплою кип'яченою водою.

Самолікування є небезпечним для здоров`я. Якщо ви вирішили здійснювати інгаляційне лікування, то варто попередньо порадитись із лікарем.

Де придбати компресорний інгалятор небулайзер для дому?

Інтернет-магазин «Медтехніка FMF» надає послуги продажу та доставки високоякісних товарів медичного призначення. У нас ви можете купити інгалятор компресорний, паровий, ультразвуковий чи електро-сітчастий. Також в асортименті безліч інших товарів з категорій: здоров`я та краса, засоби реабілітації, контроль здоров`я в домашніх умовах, засоби догляду за хворими, товари для ортопедії та травматології. У нас часто діють акції та можливий варіант безкоштовної доставки, тож ви можете придбати якісний виріб, при цьому не витрачаючи зайвих коштів. Безплатна доставка відбувається на Нову Пошту і Укрпошту при замовленні малогабаритного неакційного товару, вартість якого складає понад 1500 грн. Також не потрібно доплачувати за доставку, якщо у вашому населеному пункті є наша точка видачі (а їх понад 300). Адресна доставка по місту Львів також є безкоштовною, якщо сума вашого замовлення більша, ніж 500 гривень. За інших варіантів вартість за тарифами перевізника.