Як використовувати інгалятор при нежиті?

Як використовувати інгалятор при нежиті?

Лікування нежиті за допомогою інгаляцій

Інгалятор купити при наявних ознаках нежиті – найкраще рішення. Адже неприємний симптом здатен завдати неабикого дискомфорту, тож виникає бажання якнайшвидше позбутись його. А небулайзери чудово справляються з цим завданням. Вони значно прискорюють хід одужання так, як доставляють ліки прямо у вогнище запалення. При інгаляції прискорюється всмоктування лікарських розчинів, а також забезпечується вибірковий вплив препарату на потрібні ділянки дихальної системи. Великою перевагою такого способу лікування є те, що користуватися інгалятором можна всім – дорослим, дітям, літнім особам та пацієнтам, які перебувають у постійному лежачому положенні.

Використовувати небулайзер при нежиті означає забезпечити собі швидке одужання. Інгаляція сприяє зволоженню слизової оболонки носоглотки, розрідженню слизу в носових ходах та виведенню його назовні. Придбати необхідний пристрій для здійснення лікувальної процедури можна в інтернет-магазині «медтехніка FMF». У нас широкий вибір товарів, доступні ціни та швидка доставка в Київ, Одесу, Житомир, Кривий Ріг, Харків, Суми чи будь-яке інше місто.

Як правильно лікувати нежить та інші симптоми застуди за допомогою інгалятора

Міжсезоння, різкі температурні зміни, надто сухе повітря у приміщенні, кондиціонери та ще безліч інших причин можуть спровокувати розвиток застуди. Для того, аби швидко вилікуватись, необхідно, щоб медикаменти потрапляли безпосередньо в джерело запалення. Лікарі радять використовувати інгалятор при нежиті та кашлі. Адже в процесі інгаляції ліки перетворюються в аерозоль та при вдиханні потрапляють прямо у запалені дихальні шляхи. Потрібний медикамент має призначити медичний фахівець, самолікуванням займатись не варто. А от саму процедуру можна проводити самостійно, адже на сьогодні існує велика кількість небулайзерів для домашнього використання. Вони бувають різних розмірів, форм та забарвлень, портативні та стаціонарні, дитячі й дорослі.

За видами їх поділяють на:

  • Компресорні
  • Парові
  • Ультразвукові
  • Електро-сітчасті

Небулайзером користуватись при нежиті можна як дорослим, так і дітям. В комплектацію деяких моделей входить додатково назальний аспіратор, носова канюля чи так званий «назальний душ», який є незамінним помічником для лікування гаймориту, риніту і синуситу.

Користуватись інгалятором при нежиті варто тільки новим. Не потрібно купувати б/у прилад з метою економії коштів. Адже небулайзер контактує напряму з органами дихання та ротовою порожниною, тому використовувати його після чужої людини є негігієнічно. Якщо приладом користуються декілька членів сім`ї, то не забудьте ретельно промивати та висушувати комплектуючі після кожного сеансу. Дезінфікуються саме ті деталі, які контактували з людиною - канюля, мундштук, маска та ємність розпилювача. Після обробки мильним розчином, елементи необхідно потримати не менш як хвилину під проточною водою та просушити на відкритому просторі.

При очищенні інгалятора забороняється:

  • Мити нагнітальний агрегат. Його можна лише протирати зверху.
  • Використовувати занадто гарячу воду, адже це призводить до деформації силіконових і пластикових деталей.
  • Кип'ятити комплектуючі, якщо в інструкції не вказаний такий спосіб дезінфекції.

Магазин якісної медтехніки

Придбати новий інгалятор за вигідною вартістю можна на сайті fmf.com.ua. Інгалятори в нашому магазині часто продаються за акційними цінами. Замовлення ви створюєте онлайн, додавши потрібний товар у кошик та вказавши дані доставки. Або ж можна зателефонувати чи написати в чат нашим менеджерам. Товар буде відправлений у відділення Нової Пошти чи Укрпошти. А також можемо передати його на одну із точок видачі, яких у нас є понад 300. Останній варіант доставки є безкоштовним, тобто ви оплачуєте лише вартість товару. Якщо ви проживаєте у місті Львів і здійснюєте замовлення на суму понад 500 гривень, то кур`єр нашого інтернет-магазину доставить товар адресною безкоштовною доставкою. Будь-який спосіб доставки здійснюється в будні (з понеділка по п`ятницю). Отже, якщо ви зробили замовлення в суботу чи неділю, то ми відправимо його в першій половині дня у понеділок.