Інгалятори Paramed

Інгалятори Paramed

Перевага компресорних небулайзерів

Інгалятори бувають різних видів. Окрім найпопулярніших компресорних, існують ще парові, ультразвукові, електро-сітчасті.

Чому ж люди частіше за все бажають компресорний інгалятор купити? Причини можуть бути різними. Але найбільш поширеними є:

  • Простота використання, зазвичай керування відбувається однією клавішею;
  • Наявність не лише стандартних приладів для дорослих, але й спеціальних дитячих моделей з яскравими забарвленнями, часто у формі тваринок чи мультяшних персонажів;
  • Легкість в пошуку та придбанні додаткових комплектуючих (масок, повітряних трубок, загубників, повітряних фільтрів, небулайзерних камер);
  • Сумісність із більшістю лікарських розчинів;
  • Надходження ліків у всі відділи дихальних шляхів, зберігаючи фармакологічні особливості та функції медикаментів.

Якісні компресорні небулайзери купити можна в інтернет-магазині «Медтехніка FMF». Одним з найкращих є небулайзер Парамед (Paramed). Прилади даного виробника  можна використовувати як в домашніх умовах, так і в медичних закладах. Вони наділені ергономічним дизайном, компактним розміром та незначною вагою. В комплект обов’язково входить гарантія від виробника.

Лікування застуди разом з компресорними інгаляторами Paramed

Кашель, нежить, закладеність носа – на першу думку незначні симптоми. Але вони можуть погіршити якість життя людини. Зазвичай ігнорування та думка, що все саме перейде, можуть закінчитись невтішними наслідками. Як показує практика, лікування за допомогою пігулок, мікстур та уколів не завжди дає бажаного результату. Чого не скажеш про приймання медикаментів за допомогою інгаляційної терапії. Купити інгалятор Paramed варто, якщо у вас часто спостерігаються сезонні застуди. Вдихаючи аерозольну хмару ліків, ви швидко позбудетесь усіх незручностей. Адже під час процедури медикаменти потрапляють прямо в запалені відділи та усувають недугу. Небулайзер Парамед забезпечує не лише ефективне лікування, а ще й профілактику захворювань органів дихання. В комплектації є все необхідне. В тому числі й доросла велика та дитяча маленька маски, тому прилад може використовувати вся родина, для гігієнічності промиваючи деталі після кожного використання.

Якісні інгаляції можна здійснювати лише в поліклініці?

Купити інгалятор парамед можна як в медичний заклад для лікування пацієнтів, так і додому для самостійного використання. Прилад є універсальним. Ознайомившись з детальною інструкцією від виробника, ви зможете проводити сеанси інгаляції не виходячи з дому. Однак, перед початком лікування рекомендується додатково порадитись із лікарем. Він має вказати який вид небулайзера та медикаменти підійдуть вам.

За допомогою інгалятора Paramed можна здійснити профілактику та лікування застуди, бронхіту, ангіни, астми, хронічних запальних процесів, гострих респіраторних захворювань, риніту, алергії тощо. І головне, що це можна зробити в домашніх умовах.

Де придбати з доставкою інгалятор Paramed?

Небулайзер Paramed купити недорого з доставкою в будь-яке місто можна в інтернет-магазині «Медтехніка FMF». У нас тільки оригінальна продукція та доступні ціни, адже ми співпрацюємо з постачальниками напряму.

Доставка можлива у декількох варіантах:

  • Новою Поштою по Україні
  • Укрпоштою по всій країні
  • На точку видачі (Західна Україна)
  • Адресно (місто Львів)

Також у нас є фізичний магазин у Львівській області в с. Сокільники, за адресою вул. Стрийська 20. Тут ви зможете глянути на товари наживо, порухати, поміряти і тоді вже здійснювати покупку. А наші менеджери залюбки проведуть вам консультацію та допоможуть підібрати потрібні товари. Якщо ж ви проживаєте в іншому населеному пункті, то ми надаємо можливість якісної онлайн (в чаті) або телефонної консультації.

Відправка відбувається в будні (Понеділок-П`ятниця), час доставки приблизно 1-5 днів, залежно від вашого розташування. Вартість на Нову Пошту та Укрпошту – за тарифами перевізника, на точку видачі та адресно по Львову (за умови, що сума замовлення понад 500 гривень) – безкоштовно.

Замовляючи продукцію на fmf.com.ua та обираючи будь-який зручний спосіб доставки, ви можете бути впевненими, що у найшвидші терміни отримаєте якісний товар за хорошою ціною та з гарантією від виробника.