Інгалятори Longevita

Інгалятори Longevita

Надійний виробник Longevita

Longevita (Лонгевіта) – британський бренд, який пропонує широкий асортимент медичних товарів для збереження здоров`я та покращення якості життя. Серед товарів виробника є прилади для:

  • Вимірювання температури тіла – термометри;
  • Визначення показників тиску – тонометри;
  • Аналізу показників рівня цукру в крові – глюкометри;
  • Проведення профілактики та лікування дихальних  шляхів – інгалятори.

Функції та комплектації виробів є різноманітними, щоб кожен міг обрати те, що йому потрібно. Ціни на товари бренду є доступними.

Якщо ви вирішили: «Пора вже інгалятор купити додому» і не знаєте де саме здійснити покупку, щоб не переплачувати, то рекомендуємо звернутись в інтернет-магазині «Медтехніка FMF».

Longevita термометри, тонометри, вимірювачі глюкози та небулайзери купити можна на сайті fmf.com.ua за акційною вартістю.

Переваги інгаляторів Longevita

Якщо вам важлива якість та багатофункціональність, то варто купити небулайзер лонгевіта. В асортименті виробника є моделі для дорослих та дітей. Найбільш популярними є прилади Longevita CNB69012 у вигляді слоненя. Вони бувають в рожевому (для дівчинки) та блакитному (для хлопчика) забарвленнях. Лікування з даним інгалятором нагадує дитині веселу гру, а не серйозну процедуру. Це допоможе забезпечити комфорт проведення інгаляцій для малюка. До того ж рівень шуму є оптимальним. Однак, якщо ви вирішили купити небулайзер longevita дорослої моделі, то він теж підійде для лікування дитини, адже в комплектацію входить як велика, так і маленька маска. Але дизайн буде більш стандартним та мінімалістичним.

Якщо ви думаєте над тим чи купити інгалятор longevita, чи розглядати прилади інших брендів, то варто ознайомитись із перевагами та недоліками виробників.

До особливостей небулайзерів Longevita відносять:

  • Регулятор розміру аерозольних частинок, що забезпечує універсальність приладу, адже можна обирати на які дихальні шляхи буде здійснений вплив – верхні чи нижні;
  • Можливість зміни рівня продуктивності;
  • Оптимальний об`єм резервуару для ліків (небулайзерної камери);
  • Наявність в комплектації всіх необхідних деталей;
  • Оптимальний рівень шуму;
  • Наявність гарантії від виробника.

На нашому сайті представлені компресорні інгалятори Longevita. Як відомо, цей тип небулайзерів є найбільш універсальним та зручним у використанні. Принцип дії такий: компресор створює аерозольну хмару з медикаментів і в небулайзерній камері утворюється потік повітря через отвір, внаслідок чого ліки розщеплюються на дрібні частинки. Вдихаючи пару, всі лікувальні властивості засобу потрапляють прямо у вогнище запалення дихальних шляхів. Це забезпечує швидше одужання у порівнянні із прийманням пігулок чи введенням ін`єкцій. Єдиним недоліком компресорних виробів є те, що їх робота супроводжується шумом. Проте всі виробники вказують рівень гучності, то ж вам просто треба врахувати  цей факт, якщо ви вирішили купити інгалятор лонгевіта, чи інший, та обрати відсоток шуму, який буде оптимальним для вас. Також при купівлі необхідно звернути увагу на сумісність небулайзера з певними препаратами. Перевагою компресорних моделей є в тому, що вони використовуються з більшістю розчинів. Детальніше можна дізнатись вже в інструкції до певного інгалятора.

Де придбати інгалятор Longevita з дорослою та дитячою масками?

Якщо ви бажаєте здійснити покупку сімейного небулайзера, то не варто витрачати безліч часу на запити в Інтернеті: «Інгалятори та інші медичні товари магазин», «Де купити недорого небулайзер лонгевіта слоник», «Небулайзери Longevita зі знижкою». Варто одразу перейти на сайт fmf.com.ua, адже в нас наявний великий вибір медичних пристосувань, серед яких є інгалятори різних видів та брендів. На всі товари ціни є оптимальними, часто проводяться акції. Окрім того, є можливість зекономити на доставці, адже у нас наявні точки видачі, куди ми передаємо товар безкоштовно. Отримати товар не оплачуючи доставку можна в Києві, Калуші, Іршаві, Закарпатті, Хмельницькому, Самборі, Червонограді та інших населених пунктах Західної України. Точок видачі у нас є понад 300. Також можлива доставка в будь-яке місто країни Новою Поштою та Укрпоштою, вартість за тарифами перевізника. Безкоштовно відправляємо на пошту за умов, що сума замовлення складає понад 1500 грн і товари є малогабаритними й неакційними.