Інгалятори для дітей

Інгалятори для дітей

Небулайзер у формі іграшки – надійний помічник для вашого малюка

Всі батьки бажають якнайшвидшого одужання своїй дитині. Тому лікування за допомогою приладу, який зветься інгалятор – слушна ідея. Адже він забезпечує потрапляння медикаментів навіть у найвіддаленіші ділянки органів дихання, що забезпечує моментальну дію. До того ж інгаляції є абсолютно безпечними, а деякі моделі можна використовувати вже з перших місяців життя малюка. Особливо актуальною наявність небулайзера стає осінню та зимою в сезон застуд. А також в період адаптації до дитячих садків та шкіл, адже він часто супроводжується простудними захворюваннями.

Майже всі популярні бренди мають в своєму асортименті інгалятори для дітей. Такі моделі зазвичай є компресорними. Вони сумісні із більшістю видів медичних розчинів і підходять для лікування ГРВІ та інших хвороб дихальних відділів. Вибір необхідних ліків варто довірити педіатру. Він випише необхідні засоби після огляду та встановлення діагнозу. Самолікування може бути небезпечним для здоров`я.

Небулайзер для дитини характеризується:

  • Яскравим забарвленням компресора
  • Цікавим дизайном. Часто такі інгалятори виробляють у формі слоника, ведмедика, котика чи інших тваринок.
  • Наявністю дитячої маски
  • Нижчим рівнем шуму
  • Укомплектуванням додатковими деталями у деяких моделей. Наприклад назальним душем, насадкою-соскою тощо

На що потрібно звертати увагу при виборі дитячого інгалятора?

Якщо ви вирішили здійснити покупку і вводите в пошукове вікно: «Дитячий інгалятор купити онлайн» чи «З дитячим дизайном небулайзери купити», то маєте знати які критерії враховувати при виборі.

Радимо звертати увагу на такі характеристики:

  • Дизайн. Оберіть такий, який зацікавить малюка і допоможе сприймати інгаляцію швидше, як гру, а не серйозний процес лікування.
  • Безпека. Компресорні інгалятори мають перевагу над паровими. За допомогою компресора медикаменти перетворюються в дрібнодисперсний аерозоль кімнатної температури. Паровий інгалятор виробляє пар, який має температуру 43 , тому є ризик опіку.
  • Комплектація. Переконайтесь, що в набір входить дитяча маска. Великою перевагою є, якщо присутній назальний аспіратор. Якщо ж потрібен інгалятор для маленького немовляти, то варто звернути увагу на небулайзер зі спеціальною насадкою у формі соски.
  • Розмір частинок, що розпилюються. Даний параметр визначає здатність приладу лікувати ті чи інші захворювання. Якщо небулайзер виробляє аерозоль з дрібними частинками, його можна використовувати для лікування бронхіту та запалення легенів. Парові інгалятори виробляють пар з більш великими частками. Вони осідають в носоглотці та ротовій порожнині, тому підходять для лікування риніту і застудного кашлю. А для лікування більш серйозних захворювань краще зупинити вибір на компресорному інгаляторі з розміром частинок менших за 5 мкм.
  • Швидкість розпилення ліків. Діткам часом буває важко висидіти спокійно тривалий час. Тому варто обрати небулайзер, який здатний швидко розпилювати препарати, адже в такому випадку час процедури скорочується.
  • Гарантія й можливість сервісного обслуговування. Всі професійні бренди вкладають в коробку гарантію. З її наявністю ви можете бути впевненими, прилад прослужить вам не один рік, а в разі поломки ви отримаєте допомогу в швидкому безкоштовному усуненні проблеми.

Придбати надійний дитячий інгалятор з яскравим дизайном

В інтернет-магазині «Медтехніка FMF» наявні інгалятори для дорослих та дітей. У нас представлені лише якісні товари провідних брендів. Ціни більш ніж доступні, на дану категорію товарів часто діють акції. Доставка відбувається оперативно на відділення Нової Пошти, Укрпошти, точку видачі чи домашню адресу. Відправляємо в Одесу, Київ, Харків, Львів, Тернопіль, Чернівці, Луцьк, Вінницю, Ірпінь, Нікополь, Самбір, Стрий та всі інші міста України.

Якщо вам потрібна консультація перед тим, як купити інгалятор для дитини, то ви можете написати в чат або зателефонувати нам. Кваліфіковані менеджери інтернет-магазину нададуть відповідь на будь-які ваші питання щодо товарів, способів доставки та оплати, знижок, акційних пропозицій тощо.