Інгалятор-небулайзер – що це?

Інгалятор-небулайзер – що це?

Що таке інгалятор?

Інгаляція – слово знайоме нам ще з дитинства. Коли ми хворіли, бабусі проводили лікувальну процедуру, де потрібно було дихати над паром відварених трав чи картоплі, накривши голову рушником. Але технології пішли вперед і тепер у нас є можливість придбати високоефективні прилади для здійснення інгаляцій – інгалятори або небулайзери.

Інгалятор перетворює лікарські препарати в пароподібний стан або аерозоль. Даний спосіб лікування є надзвичайно дієвим, адже при вдиханні пар проходить прямо в вогнище ураження. Прилади використовують як в медичних установах, так і в домашніх умовах. Основними показаннями до застосування пристрою є профілактика та лікування хронічного фарингіту, алергічного риніту, бронхіальної астми, бронхіту та навіть звичайної застуди теж. Процедури інгаляції усувають закладеність носа, нежить, сухий та вологий кашель. Одне можна сказати точно – таке пристосування є універсальним і має бути в кожному домі.

Небулайзер та інгалятор – одне і теж?

Інгалятори поділяються на декілька видів, небулайзер є одним із них. Тому думка, що це одне і те саме є частково правдивою. Адже завданням обох є доставка та розподіл лікарського засобу в дихальних шляхах.

Небулайзер це такий прилад, який під впливом ультразвуку або стисненого повітря перетворює препарат в мілкодисперсний аерозоль. Пристрій розпилює ліки в холодному стані, що дозволяє безпечно застосовувати їх при підвищеній температурі тіла. Дрібні частинки розчину повністю розподіляються по всьому бронхіальному дереву, швидко потрапляючи в уражені ділянки дихальних шляхів та лікуючи їх.

Купити інгалятор-небулайзер можна в аптеці, або для зручності замовити онлайн. Другий спосіб є особливо актуальним в карантинний час, саме тому в Інтернеті все частіше з`являються запити: «Купити інгалятор онлайн медтехніка київ», «Замовити небулайзер з доставкою додому» тощо. В інтернет-магазині «Медтехніка FMF» можна замовити якісний інгалятор від перевіреного виробника з доставкою в Житомир, Черкаси, Дніпро, Одесу, Київ, Львів та інші міста України.

Види інгаляторів

Кожен тип має свої плюси та мінуси. Прилад підбирається індивідуально, залежно від зони ураження, захворювання, препаратів, які потрібно використовувати під час лікування, бажаних технічних характеристик тощо.

Виділяють інгалятори:

  • Компресорні. Найбільш популярний тип, зручний у використанні як для дорослих, так і для дітей. Під впливом компресору, який вбудований в прилад, лікувальний розчин швидко потрапляє у місце, де присутній запальний процес. Суміжний з багатьма видами лікарських засобів. Живлення зазвичай відбувається від мережі, тому компресорні інгалятори оснащені кабелем. Якщо говорити про розмір, то більшість моделей наділені немаленькими габаритами. Мінусом даного типу є підвищений рівень шуму.
  • Ультразвукові. Компактні, безшумні та портативні інгалятори. Принципом дії даних приладів є розпилення ліків у вигляді найдрібніших частинок за допомогою високих звукових частот. Мінус – список лікувальних засобів є обмеженим, адже ультразвук не здатен розщеплювати всі речовини.
  • Парові. Призначені для лікування верхніх дихальних шляхів. Такі інгалятори, окрім звичайних лікарських засобів, можна застосовувати з трав`яними розчинами, морською водою та ліками на масляній основі. Паровий прилад ефективно лікує застуду, ангіну, грип та бронхіт. Розмір є компактним, рівень шуму – низьким.
  • Електро-сітчасті. В даному виді засоби розпилюються через спеціальну мембранну сітку при низькій частоті. Можна застосовувати з антибіотиками, гормональними препаратами, муколітиками тощо. Паровий інгалятор є портативним, компактним та безшумним. Зручний для лікування діток.

Де купити якісний інгалятор-небулайзер за акційною ціною?

У нашому інтернет-магазині ви можете знайти інгалятор будь-якого виду: компресорний, паровий, електро-сітчастий (інгалятор меш) чи ультразвуковий. Всі прилади високої якості, укомплектовані необхідними елементами. На сайті «Медтехніка FMF» часто діють акції на інгалятори, тому ви можете придбати хороший прилад без шкоди для гаманця. Зі всіма акційними товарами можна ознайомитись в розділі «Акції», який знаходиться у правому верхньому кутку сайту. Ви можете переглянути їх самостійно, або зателефонувати нашим менеджерам для отримання детальної інформації про ціни, знижки, актуальні медтовари, доставку.