Вітаміни для шкіри і волосся чоловіків Orthomol Beauty for Men 30 днів (16016960)

Виробник: Orthomol
Код товару: 6443-06
Отримати консультацію / Допомога з покупкою
Ціна: 5044.50 грн

  • Наявність: В наявності


Доставка і Оплата
Адресна доставка

Адресна доставка

Ви можете замовити доставку до дому

Доставка Новою Поштою

Доставка Новою Поштою

Доставка у відділення та поштомати

Доставка Укр поштою

Доставка Укр поштою

Доставка у зручне відділення

Самовивіз

Самовивіз

Самовивіз з точки видачі

Оплата готівкою

Оплата готівкою

Оплата готівкою на точці видачі

Банківський переказ

Банківський переказ

Оплата LIQ PAY

Orthomol Beauty for Men - німецький вітамінний комплекс для чоловіків, поєднує в собі всі необхідні мікро і макроелементи, поживні речовини, вітаміни і мінерали спеціально підібрані для потреб чоловічої шкіри. Входять до складу Orthomol Beauty for Men інгредієнти, такі, як: колаген - запускає процес регенерації клітин в шкірі, сприяючи збереженню молодої та здорової шкіри обличчя, гіалуронова кислота, коензим Q10 - запускають процес регенерації волосяних цибулин сприяючи зростанню здорового та міцного волосся.Крім колагену та гіалуронової кислоти, Orthomol Beauty for Men (Ортомол Б'юті для чоловіків) містить кофермент Q10 і фітоекстракт з оливкових плодів. Цей екстракт багатий гідроксітірозолом і поліфенолом, завдяки яким виробляється бар'єр на шкірі який сприяє захисту від пагубного впливу ультрафіолетового випромінювання, тим самим зберігаючи пружність та молодість шкіри.Також вітамінний комплекс для чоловіків Orthomol Beauty for Men містить інші поживні речовини: Вітаміни С і Е, цинк, селен та біотин - сприяють утворенню колагену для здорового та молодого стану шкіри, допомагають захистити клітини від окисного стресу тим самим зберегти пружність та еластичність шкіри і сприяють гальмуванню процесу старіння шкіри.
Виробник Orthomol
Дія Відновлює процес регенерації клітин в шкірі. Запускає процес регенерації волосяних цибулин.Сприяє утворенню колагену. Зберігає пружність та еластичність шкіри і сприяє гальмуванню процесу старіння шкіри.
Комплекси вітамінів і мінералів Вітамінні, мінеральні
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна-виробник товару Німеччина
Призначення Для шкіри, волосся і нігтів
Склад активних речовин Вітаміни:Вітамін Е<br>Вітамін C<br>Біотин <br>Мінерали / мікроелементи: Цинк<br>Селен<br>Інші живильні речовини: Гідролізат колагену <br>Гіалуронова кислота <br>Коензим Q10 <br>Екстракт плодів оливи<br>в тому числі: Гідроксітірозол
Кількість в упаковці 30

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре