Перший дитячий гарбуз — це органічний, гомогенізований, низькоалергенний однокомпонентний продукт, який допомагає регулювати випорожнення.
Дякуючи, спеціальним технологіям виготовлення, пюре довго зберігає природні вітаміни.
Вживання/спосіб приготування: п Обов`язково перед введенням пюре в раціон малюка – проконсультуйтесь із лікарем. Можлива підвищена чутливість до компонентів продукту.
Візьміть потрібну кількість пюре (не використовуйте металеву ложку), підігрійте та перевірте температуру. Починайте з 1-2 год. ложок і поступово збільшуйте кількість (в 4-6 місяців — 50-150 г на день, у 7-8 місяців — 150-170 г на день, у 9-12 місяців-180-200 г на день, старшим дітям — за потребою). Зазначена кількість є орієнтовною, необхідна кількість пюре залежить від віку, коли почали підгодовування, та апетиту дитини.
Склад: органічний гарбуз печений 90%, вода.
Зберігання: Закриту баночку (нерозпочату) потрібно зберігати при температурі від 3 °C до 30 °C. Якщо не чути тріскоту під час першого відкривання баночки, і якщо наявні певні пошкодження, продукт вживати не потрібно. Відкриту баночку треба зберігати в холодильнику та вжити протягом наступного дня.
|
Вік |
З 4 місяців |
Вага |
125 |
Вид пюре |
Овочеве |
Виробник |
HiPP |
Добавка |
Овочі |
Класифікація |
Дитяче пюре |
Країна-виробник товару |
Угорщина |
Підтип дитячого харчування |
Органічне |
Продукт не містить |
Без ГМО<br>Без консервантів<br>Без барвників<br>Без ароматизаторів<br>Без глютену<br>Без цукру<br>Без солі |
Смак |
Гарбуз |
Термін зберігання після відкриття упаковки |
24 години |
Властивості продукту |
Органічний продукт<br>Без цукру<br>Без глютену<br>Без ГМО |
Вид упаковки |
Скляна баночка |
Термін зберігання |
18 місяців |