М'ясне пюре HiPP з яловичини — це низькоалергенне, гомогенізоване м'ясне пюре. Оскільки, м'ясо – це основне джерело повноцінного тваринного білка, його необхідного додавати у харчування малюкам, які зростають, аби захистити від інфекцій, а також для нормального розвитку і формування зубів і кісток.
Вживання/спосіб приготування Обов`язково перед введенням пюре в раціон малюка – проконсультуйтесь із лікарем. Можлива підвищена чутливість до компонентів продукту.
Візьміть потрібну кількість пюре (не використовуйте металеву ложку), підігрійте та перевірте температуру. Починайте з 1 ч. ложки та поступово збільшуйте кількість (у 4-6 місяців — 40-60 г на день, у 7-12 місяців — 70-125 г на день, старшим дітям — у разі потреби).
Склад: органічне м'ясо яловичини 40%, вода, органічний рис відварний, органічна рапсова олія 1. 2%.
Зберігання: Закриту баночку (нерозпочату) потрібно зберігати при температурі від 3 °C до 30 °C. Якщо не чути тріскоту під час першого відкривання баночки, і якщо наявні певні пошкодження, продукт вживати не потрібно. Відкриту баночку треба зберігати в холодильнику та вжити впродовж доби.
|
Вік |
З 4 місяців |
Вага |
80 |
Вид пюре |
Мясне |
Виробник |
HiPP |
Добавка |
Мясо |
Класифікація |
Дитяче пюре |
Країна-виробник товару |
Угорщина |
Підтип дитячого харчування |
Органічне |
Продукт не містить |
Без барвників<br>Без консервантів<br>Без ароматизаторів<br>Без ГМО<br>Без глютену<br>Без солі |
Смак |
Яловичина |
Термін зберігання після відкриття упаковки |
24 години |
Властивості продукту |
Органічний продукт<br>Без ГМО<br>Без глютену |
Вид упаковки |
Скляна баночка |
Термін зберігання |
18 місяців |